skola2
Насловна Историјат Организација Колектив Ученици Кабинети Актуелности Школски календар Такмичења Екскурзије Контакт
Догодило се у нашој школи...
 
ОКТОБАР У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ


Пуно лепих догађаја ове недеље у Паланачкој гимназији!

Ученици прве године са професорима у посети Народном позоришту..

 
Ученички парламент у посети дневном боравку Пуж донирали играчке које су прикупили ђаци наше школе.
 
Разговор бившег ученика наше школе Владимира Бечејца, студента докторских студија Електротехничког факултета у Београду са матурантима који уписују техничке факултете и помоћ око припрема из математике.
 
„СПОРТОМ ПРОТИВ НАСИЉА“ У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ
 
30.09.2019. У оквиру пројекта „Кул је да знаш! вршњачком медијацијом против насиља“ који се реализује уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије у сарадњи са седам партнерских средњих школа из Подунавског, Браничевског и Поморавског округа у Паланачкој гимназији су организоване радионице, а успешно је реализована манифестација „Спортом против насиља“. Манифестација је одржана у дворишту школе. Осим ученика медијатора и супервизора медијације проф. Иване Лукић у акцију су се укључили и професори и директор школе.
 
 
ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА У ПАЛАНАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ
 
27. 09.2019. Ученици Паланачке гимназије излагањем радова у холу школе обележили су Европски дан језика.
 
     
     
 
РАДИОНИЦА ЗА ГИМНАЗИЈАЛЦЕ „ВРШЊАЧКОМ МЕДИЈАЦИЈОМ ПРОТИВ НАСИЉА“
 

 

  Ученици Паланачке гимназије одржали су тродневну радионицу у оквиру пројекта ,,Вршњачком медијацијом против насиља. Kул је да знаш!ˮ. Осим супервизора Тима проф. Иване Лукић радионицу су спровели ученици Немања Поповић, Теодора Урошевић, Ана Kузмановић и Анастасија Дончић који су прошли обуку за вршњачке медијаторе 15-17. септембра у хотелу „Вир“ у Великој Плани. Радионица је реализована у Свечаној сали Паланачке гимназије и присуствовало је 40 ученика из 20 одељења.
Извор Паланка данас
 

 

© WEB Team Паланачке гимназије, 2019.